Antet

“Mestesukar Fashion”, un exemplu de economie socială

20150409_111132

Asociaţia “Romano ButiQ” a organizat alături de partenerii săi, KCMC- K Consulting Management and Coordination, Atelierul de pânză şi PETROM un eveniment de popularizare a conceptului de economie socială la Clejani, joi, 9 aprilie, 2015.

Un exemplu în domeniul economiei sociale, la Clejani au fost deschise câteva dintre primele structuri de economie socială, cum ar fi “Atelierul de mături Clejani” sau “Taraful din Clejani”, iar o nouă structură de acest fel, atelierul “Mestesukar Fashion”, urmează să li se alăture în procesul de valorificare a resurselor comunităţii pentru a le transforma în beneficii pentru membrii acesteia.

Citește mai mult pe www.giurgiuonline.net

Economia socială – o soluție pentru o comunitate

20150409_111034

Asociatia „Romano ButiQ” a organizat alaturi de partenerii sai, KCMC- K Consulting Management and Coordination, Atelierul de panza si PETROM un eveniment de popularizare a conceptului de economie sociala.

Un exemplu in domeniul economiei sociale, la Clejani  au fost deschise cateva dintre primele structuri de economie sociala, cum ar fi „Atelierul de maturi Clejani” sau „Taraful din Clejani”, iar o noua structura de acest fel, atelierul „Mestesukar Fashion”, urmeaza sa li se alature in procesul de valorificare a resurselor comunitatii pentru a le transforma in beneficii pentru membrii acesteia.

Beneficiile care rezulta in urma activitatii intr-o structura de economie sociala sunt multiple – mestesugarii, pentru ca in marea majoritate a cazurilor vorbim despre meserii, gasesc un loc de munca; stima de sine este stimulata prin sentimentul ca „esti util” familiei tale si comunitatii din care faci parte si nu in ultimul rand, lucratorii din structurile de economie sociala (SES-uri) duc mai departe traditiile mostenite.

Citește mai mult pe www.stiriong.ro

Economia socială – o soluție pentru o comunitate

20150409_115332

Asociaţia “Romano ButiQ” a organizat alături de partenerii săi, KCMC- K Consulting Management and Coordination, Atelierul de pânză şi PETROM un eveniment de popularizare a conceptului de economie socială.

Un exemplu în domeniul economiei sociale, la Clejani  au fost deschise câteva dintre primele structuri de economie socială, cum ar fi “Atelierul de mături Clejani” sau “Taraful din Clejani”, iar o nouă structură de acest fel, atelierul “Mestesukar Fashion”, urmează să li se alăture în procesul de valorificare a resurselor comunităţii pentru a le transforma în beneficii pentru membrii acesteia.

Beneficiile care rezultă în urma activităţii într-o structură de economie socială sunt multiple – meşteşugarii, pentru că în marea majoritate a cazurilor vorbim despre meserii, găsesc un loc de muncă; stima de sine este stimulată prin sentimentul că ”eşti util” familiei tale şi comunităţii din care faci parte și nu în ultimul rând, lucrătorii din structurile de economie socială (SES-uri) duc mai departe tradiţiile moştenite.

Citește mai mult pe www.romaniapozitiva.ro